www.mobarn.noVåre barnehager

Ansatte

Administrasjon

Randi Larshus

Stilling: Styrer
960 98 680
sylteogmalme@mobarn.no

Randi er styrer og utdannet barnehagelærer. Hun er i tillegg utdannet bedriftsøkonom ved BI og har tatt styrerutdanning ved DMMH . Randi er også sertifisert Marte Meo kollegaveileder og har jobbet i Mobarn siden mars 2000. Først som pedagogisk leder, deretter som styrer fra juni 2007

Blåklokka

Marit Storum

Stilling: Assistent

Marit har i flere år jobbet som kokk. Dette er en fin erfaring å ta med inn i barnehagen. Marit er ekstrassistent på Blåklokka.

Randi Ødegård

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Randi er også en av vårer seniorer og er utdannet barne- og ungdomsarbeider hvor hun tok fagbrev i en alder av 64 år. Hun har jobbet i barnehagen i over ti år. Hun har også i perioder hatt ansvar for barn med spesielle behov. Randi har lang erfaring fra butikk før hun begynte å jobbe i Barnehage.

Solveig Ødegård

Stilling: Pedagogisk leder
960 98 682
sylteogmalme.blaaklokka@mobarn.no

Solveig er utdannet barnehagelærer og har som fordypning hatt prosjektarbeid i Afrika. Hun har tidligere vært pedagogiskleder på Solsikka, men er etter foreldrepermisjon, pedagogisk leder på Blåklokka. Solveig har ledererfaring fra flere barnehager og har lederansvar for personalet på Blåklokka. Hun er også sertifisert Marte Meo kollegaveileder og sitter i vår beredskapgruppe.

Marita Nøsavik

Stilling: Barnehagelærer

Marita er utdannet barne- og ungdomsarbeider og er nå tilbake etter permisjon. Fra tidligere er hun utdannet frisør , som hun har jobbet som i flere år. Hun er i år konstituert som barnehagelærer, noe hun også har vært tidligere.

Sheila P Haukås

Stilling: Assistent

Sheila jobber som assistent hos oss. Hun har en pedagogisk utdannelse fra sitt hjemland, Philipinene, men har nå startet utdannelsen for å bli barne- og ungdomsarbeider. Hun jobber på vår avdeling for 2 - og 3 åringer etter tidligere å ha jobbet på vår småbarnsavdeling.

Sissel Sandvik

Stilling: Annet

Sissel har vært hos oss siden i fjor høst. Hun jobber som assistent . Hun har videregående skole inne film, foto og journalistikk. I tillegg har hun ha høgskoleutdannelse innen sportsmangement, aktivitet og treningslære. Er noe ute i permisjon.

Førskolegruppa

Revebjella

Helene Hovde

Stilling: Pedagogisk leder
960 98 681

Helene er utdannet barnehagelærer og har sin fordyping i småbarns pedagogikk og er derfor pedagogisk leder på småbarnsavdelingen. I tillegg er hun sertifisert Cos instruktør (trygghetssirkelen). Helene er også sertifisert Marte Meo kollegaveileder. Hun har ledererfaring fra andre barnehagen og har lederansvar for de ansatte på Revebjella. Fortiden ute.

Stine Julseth Ødegård

Stilling: Pedagogisk leder
960 98 681
sylteogmalme.revebjella@mobarn.no

Stine er utdannet barnehagelærer og har jobbet i Sylte og Malme siden hun var ferdigutdannet. Hun har hele tiden jobbet på Solsikka, først som barnehagelærer og senere som pedagogisk leder. Stine har erfaring fra andre barnehagen og er utdannet Marte Meo praktiker.

Monica Johansen Fure

Stilling: Barnehagelærer

Monica har jobbet hos oss siden nyttår 2018.Hun har kurs i trygghetsirkelen og Barnas plattform. Hun er for tiden konstituert som barnehagelærer og jobber på småbarnsavdelingen hvor hun daglig får nytte av kursene.

Isabella Dalheim Langnes

Stilling: Assistent

Isabella er ny hos oss. Hun har erfaring fra ulike områder i arbeidslivet. Hun er assistent på vår småbarnsavdelingen.

Silvia Kleppe Vattøy

Stilling: Assistent

Silvia har vært hos oss siden september i fjor og har vært på Solsikka, der hun hadde engasjement ut forrige barnehageår, men er nå på Revebjella. Silvia har fagbrev som blomsterdekoratør og får gjerne bruke sin kreativitet hos oss.

Nhi Farstad

Stilling: Vikar

Nhi har vært vikar hos oss siden i vår. Hun kommer fra Vietnam , men bor nå i Fræna. Hun er for tiden assistent på Revebjella.

Solsikka

Randi Silseth

Stilling: Pedagogisk leder
960 98 683
sylteogmalme.solsikka@mobarn.no

Randi S er konstituert som barnehagelærer / pedagogisk leder. Hun har en 3- års pedagogisk utdannelse fra Sverige, som Fritidspedagog . Hun har vært konstituert i flere år og har, sammen med Ida, lederansvar for de ansatte på Solsikka. Randi er også sertifisert Marte Meo kollegaveileder. Hun er verneombud på barnehagen og sitter i vår beredskapsgruppe.

Simen Andre' Hådi

Stilling: Barnehagelærer

Veronica Nøsavik

Stilling: Vikar

Inger Elise Johansen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Inger Elise er utdannet møbelsnekker og barnepleier, en fin kombinasjon. Hun har jobbet i barnehagen vår i 10 år og har i perioder hatt ansvar for barn med særskilte behov. Inger Elise har også i perioder vært konstituert som barnehagelærer.

Tove Gunderstad

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Tove er utdannet barne- og ungdomsarbeider og har jobbet i barnehage i over ti år. Hun har, fram til nå , vært å finne på Blåklokka men fra nytt barnehageår 2018 jobber hun på Solsikka. Tove har lang erfaring fra hotellbransjen før hun startet hos oss.

Andre ansatte

Kasthuri Mahalingam

Stilling: Renholder

Kasthuri er vår renholder. Hun har også fagbrev i renhold.